Pitchnight #3 – Heb jij een idee om Tilburg (nog) toffer te maken?

Na de eerste twee succesvolle edities vindt PitchNight #3 plaats op 29 oktober 2020 om 19:30 uur bij Factorium Tilburg.

🔥🔥  PITCHERS kunnen zich NU aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina! We sturen je na aanmelding info over hoe het presenteren in z’n werk gaat etc. Dus heb jij ideeën om Tilburg nóg net effe wat toffer en beter te maken dan het al is💡 (en ben je tussen de 16 en 30 jaar?) ??? Kom maar doorrrr! Alle spelregels en tips kun je hier downloaden. Het idee moet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd met een bedrag tussen de 500 en 1000 euro voor de projectkosten. TIP: omdat we nog niet weten wanneer we wat meer bewegingsvrijheid krijgen ivm corona: wees creatief en denk na over welke projecten WEL kunnen.

 
👉De Pitch Night is een idee van Tilburgse jongeren en wordt georganiseerd door Stadsmakers013 en Jongerenwerk R-Newt
👉Powered by Gemeente Tilburg
👉De huisstijl en concepting rondom PitchNight is tot stand gekomen in samenwerking met mESH.