Stadsmakers 013 organiseert Pitch Night

Heb jij een idee om Tilburg nog toffer en beter te maken voor jongeren en ben je tussen 16 en 30 jaar? Op donderdag 31 oktober organiseren we, in samenwerking met de gemeente Tilburg, een Pitch Night bij de Doloris Rooftop Bar. Daar krijg je de kans om je idee in 5 minuten te pitchen. Meld je aan als pitcher of als publiek via onderstaand formulier. De beste ideeën maken kans op een kickstart voucherbedrag voor de uitvoering.

Het idee moet aan een paar randvoorwaarden voldoen. Het moet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd met een bedrag tussen de 500 en 1.000 euro. Lees hier alle spelregels.

Na afloop van de pitches vindt een borrel plaats en kun je in gesprek met raadsleden. Samen maken we Tilburg een stukje mooier voor jongeren. Je hebt meer invloed dan je denkt!

De entree is gratis. Start 19:00 uur – eind 21:30 uur.  LET OP: WEES OP TIJD, WANT VOL = VOL. INLOOP VOOR PUBLIEK START OM 18:45 UUR. PITCHERS VERWACHTEN WE OM 18:30 UUR. Als je je idee komt pitchen, kijk dan op de site www.stadsmakers013.nl naar de spelregels en tips voor je pitch.

Voor degenen die pitchen spannend vinden. Geen zorgen, snappen we helemaal. Het is een informele setting waarbij we je kort interviewen, niks geen ingewikkelde powerpoint presentaties. Mocht je je idee alvast willen voorleggen of willen warmdraaien. Dat kan op 24 oktober bij V39 om 19:00. De Pitch Night is een idee van Tilburgse jongeren en wordt georganiseerd door Stadsmakers013 en Jongerenwerk R-Newt. Powered by Gemeente Tilburg.

Schrijf je hieronder in als publiek of als pitcher: