Stadsmakers 013 organiseert Pitch Night

Tijdens de Pitch Night, op 31 oktober bij Doloris, krijgen 12 jongeren de kans om hun ideeën in 5 minuten te pitchen. De beste ideeën maken kans op een kickstart voucherbedrag voor de uitvoering.

Na afloop van de pitches vindt een borrel plaats en kun je in gesprek met raadsleden. Samen maken we Tilburg een stukje mooier voor jongeren. Je hebt meer invloed dan je denkt!

De entree is gratis. Start 19:00 uur – eind 21:45 uur.  

LET OP: WEES OP TIJD, WANT VOL = VOL. INLOOP VOOR PUBLIEK START OM 18:45 UUR. PITCHERS VERWACHTEN WE OM 18:30 UUR. Als je je idee komt pitchen, kijk dan hier naar alle spelregels en tips voor je pitch.

Heb jij ook een idee om Tilburg nog toffer en beter te maken voor jongeren en ben je tussen 16 en 30 jaar? Schrijf je hieronder in voor de volgende editie! Het idee moet aan een paar randvoorwaarden voldoen: het moet binnen een jaar kunnen worden uitgevoerd met een bedrag tussen de 500 en 1000 euro. Lees hier alle spelregels.

De Pitch Night is een idee van Tilburgse jongeren en wordt georganiseerd door Stadsmakers013 en Jongerenwerk R-Newt. Powered by Gemeente Tilburg.

Schrijf je hieronder in: