Podcast City lanceert podcast reeks: What About Tilburg?

Check deze 10 fijne podcasts van Podcast City https://spoti.fi/3bLhBIC  Ze wonnen bij de Pitch Night ondersteuning voor dit toffe project. Lees onderstaand het persbericht:

Het eerste podcast album van Nederland staat nu online! What About Tilburg?
In Theaters Tilburg is eind 2020 het eerste podcast album van Nederland opgenomen bestaande uit 10 afleveringen door vele verschillende podcasters. Dit album is gevuld met uiteenlopende onderwerpen, van ‘Cancel Culture’ tot ‘Being Queer In Tilburg’. Het podcast album is nu ook uitgekomen op Spotify en Apple Podcasts, maar wat is het verhaal achter dit project?


Podcast City

De populariteit van podcasts heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen de behoefte hebben om hun verhaal, fascinatie of kennis te delen. Deze trend werd opgemerkt door Tyrone Tjon-a-loi en Jop Habraken waardoor het idee ontstond om een podcast station in Tilburg op te zetten genaamd ‘Podcast City’. Een station om jongeren een podium te bieden om hun idealen, fascinaties en thema’s aan te kaarten. Dit concept werd door Tyrone en Jop gepitcht bij de Pitchnight van Stadsmakers013 waarbij €1000 werd opgehaald om het project te realiseren.

What About Tilburg

In samenwerking met T*Agency is het eerste pop-up project van Podcast City tot stand gekomen bij Theaters Tilburg. In drie avonden zijn er in totaal 10 afleveringen opgenomen door verschillende podcasters. Het resultaat is het eerste podcast album genaamd ‘What About Tilburg’. Hiermee wil Podcast City de verhalen van jonge Tilburgers delen en laten zien dat de stad zich met veel verschillende thema’s bezig houdt. De podcasts zijn nu te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts. Voor meer informatie over Podcast City kan de Instagram worden bezocht @Podcast.City.|

De Tracklist

  • What About Cancel Culture? (Julie Velthoven & Jenny Janssens)
  • What About Our Changing Climate? (Eefke van de Wouw & Ruud van Oeveren)
  • What About Being Queer in Tilburg? (Linz van de Winkel, Lukas Willem Fikken & Ed)
  • What About Concepting? (Jop Habraken & Mike van Herp)
  • What About Conspiracy Koekjes? (Tom van Bommel & Thom Hehemann)
  • What About Digital Authenticity? (Seyi Ebiesuwa & Emma Jiska) 
  • What About The Future Of (Sustainable) Fashion? (Haiko Huvenaars & Fransje Gimbrere)
  • What About Comics? (Tyrone Tjon-a-loi & Wilfred van der Velden)
  • What About The Sociology Of Contemporary Culture? (Nigel Roosenberg & Jamal Jama)
  • What About Our Sustainable Immune System? (Sidney Marte & Purcy Marte)


Ben jij ook zo’n fan van podcasts en zou je graag ook een keer je eigen podcast op willen nemen? Stuur dan een mailtje naar podcast@goldfished.nl met wat info over jezelf en het onderwerp waarover je podcast zou moeten gaan. Wie weet heb je dan binnenkort een eigen podcast in samenwerking met Podcast City.

 

 


what_about_tilburg-2.png